Jomen detdär var ju lite såhär fucking awesome.

2011-10-22 @ 23:32:09


Bästa dagen ever. Seriöst.

Kom först till kungsan vid 12 tiden och hängde och allt var lite awkward men pratade runt och ja uhm, trevlans. Sedan tankning till palatset, intervju och lunch, och tankning tillbaka för att sedan dra mot plattan. Där blev det dans! Massa dans! FLASHMOB ÅT FOLKET!

Småkaos i början av videon men blir bättre och bättre. Man ser mig i videon stående i högra hörnet med Jimmy, kommer springande in till Gee, sen gör jag fel, skrattar, springer ut igen, in igen till Abracadabra, osv. /förvirrad desu.

Massa folk som både dansade och tittade på och filmade och fan vad trevligt det var, nu får k-pop folket se att det visst finns entusiaster i lilla Svearike.

Dansade lite mådanser och man var liksom glad i hela kroppen när man stod med folk man just lärt känna och hoppade till 2pm's HANDS UP och... var glad. Körde själva stora koreografin en gång till också.

Sedan drog jag och ca. 10-15 pers till på jakt efter en Koreanskarestaurang! Träffade på en snäll engelsktalande korean som följde med oss på vägen som jag och "pyun" aka. John pratade koreanska med åhåhå underbart.

Gick väl runt i ca. 20 min, spelade ingen roll vart vi hamnade, var glad iaf.

Kom tillslut fram till Koreana, liten och mysig, vi tog typ upp alla bord haha. Beställde kyckling-bimbibap och delade kimchi med Jimmy, Boris och Michael. Folk behövde gå men stannade och hade underbaraste konversationen med John, Boris, Jessie, Cleo, Kim Anh, Camille och Daniella. Efter kanske 2 timmar i detta underbara lilla packade rum hade Kim Anh tydligen hört talas om någon noraebang (koreansk karaoke). Så med hjälp av opålitliga mr. Min iPhån gick vi på jakt.

Hittade den! En stor fin koreansk restaurant! Gick in och frågade om dom hade karaoke och han bara ja men ni måste äta och den är uppbokad och vi bara va och idek man kommer inte ihåg den otroligt förvirrade konversationen men det slutade iaf med att vi stod allihop i ett litet rum med en stor koreansk familj och sjöng Gee och Genie med koreanska undertexter. Fick applåder och chockade alla med att svara 감사합니다.

Tunnelbana hem och fan stor jävla saknad redan nu.

Kommentarer
Postat av: dells

oj var du där? x) Kul! Har typ 5 vänner som var där, hon med rosa byxor en liten chey och ser saga, och en massa andra där ^^

2011-10-23 @ 09:09:05
URL: http://dellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback