Hej jag drar till Utö.

2012-06-17 @ 00:32:52

jag ser jättearg ut fast egentligen är jag glad för jag har en ny tröja och ett nytt mobilskal.Oj vad allt hände och har sig och jag bara sover.
Okej inte sant, igår drog jag och Tobbe in till stan och raidade Weekday och Shock och väckte Henke och åt och drog på bio. Jag har också krälat runt med galna kattjävlar, sjungit med i Hairspray två gånger och skrikit på fotboll. + sovit en himlans massa tbH. Imårrn ska jag till Utö och prata jobbtider på måndag vetefan när jag kommer hem hejdå

how do I stop growing up this isn't fun anymore

2012-06-15 @ 01:13:01

 

Ja, jag har sommarlov och 320 poäng och stipendier och en iPhone 4 och slut på skolplikt och sådant men det är överflödigt. Det jag inte har är en klass. Eller klan/sekt. Eller en mormor.

Känns som om jag skulle kunna gråta i dagar men det får vara tillräckligt med avslutningen och kvällen igår. Tror jag.

Jag har iaf haft ett av de bästa dygnen i mitt liv spenderat tillsammans med 2545 i 16-bas systemet/9F1. Tillbaka till underbara Sollenkroka Ö + sol, då behöver man inte göra någonting annat än att hänga, spela kort, prata, äta, skratta, finnas.

Och det var precis det vi gjorde, dagen flög förbi när vi egentligen inte gjorde någonting alls. Tårkalas då några begav sig, efter det mysprat i timmar innan solen gick upp och sådant behöver man se på. Att sova var överflödigt och jag glömde bort att vi hade sommarlov för vadfan vem bryr sig. Jag var glad, omringad av personer jag älskar och hade ingen aning om vad som hände förutom just där, just då.

Apor, foton, frukost och båt hela vägen hem då man kunde sova.

Nejmen helvete nu kom en låt på och jag började gråta far åt fan. Tanken slog mig bara att nu är jag plötsligt helt ensam. Har haft en hel klass, 16 finfinfinfina personer att gå igenom allting och slåss mot värden med. Nu är det bara lilla jag och mina tankar och viljor igen.

 

Tror aldrig jag har både skrattat så mycket, gråtit så mycket och åkt så mycket båt under ett dygn som jag gjort nu.
Älskar er 9F1 och tack för att ni finns!♥


jesus jag brukar aldrig skriva mycket här vad händer godnatt

Fett med bal.

2012-06-09 @ 23:35:19

En himlans trevlig kväll + utsryrsel som bjöd på både det ena och det andra. God mat, stiligt folk, PKalbin, lotter, trosflash, derp, hopp, takplattor som gick sönder, skoskav, jesus och Legolas, 9FETT.

 


alla som inte vet vad 매일/maeil betyder nu, jag är besviken

2012-06-09 @ 17:49:33

Hm lite keipap på bloggen kanske.

Det jag kan säga om videon är att jag är trött på at TeenTop alltid har såna jävlans catchy låtar, Ricky påminnner mig om Abbud från Skins och det jag framförallt fått ut av denhär videon är ett konstaterande av att jag vill färga håret. Changjo och Chunji liksooOOOm.


jahaja

2012-06-05 @ 23:11:52

Fin bild tagen från ippa.

Och tja, vad finns det att säga. Skolan tar snart slut, ser studenter överallt och blir avundsjuk, fixar det sista till balen, chillar runt i skolan och säger hejdå, luktar på blommorna.

Har det ganska trevligt helt enkelt, fast det regnar.